Om oss

Om oss

Ullr Hud og Fotklinikk

Ullr Hud og Fotklinikk på Jessheim eies og drives av Elin Bjerknes.

Elin ble utdannet Hjelpepleier i 2002 og har i ettertid utdannet seg til Hud- og Kroppsterapeut med Cidesco-eksamen fra Hudpleieakademiet. Hun har hatt flere produktkurs relatert til forskjellige hudtilstander, anti-age og problemhud, mage-/tarmlidelser samt ernæring i forbindelse med hud og kroppsbehandlinger. Elin er også Sertifisert Green Peel behandler fra Dr.med.Christine Schrammec Norge.

Elin tok eksamen på Rosenvilde videregående skole for å bli Autorisert Fotterapeut. Vårsemesteret 2018 tok hun fordypning i Diabetesfoten ved Universitetet i Drammen og har nå fått spesialkompetanse på Risikofoten

Elin er også utdannet soneterapeut, muskulær soneterapeut og øreakupunktør ved Institutt for Helhetsmedisin i Oslo. Hun kan også tilby otopati/ørelysbehandling.

Hun har flere diplomkurs innen CND Shellac, manikyr og pedikyr fra Neglakademiet. Hun er også sertifisert innen LVL vippeløft

Bestill time i dag

Har du spørsmål?

Har du spørsmål vedrørende noen av våre behandlinger eller produkter? Send oss en melding, så kommer vi tilbake til deg.