Ansikt

Ansikt

Dyprens m/ utklemming

Ansikt eller rygg. Består av rens, peeling, utklemming. Avsluttes med beroligende maske/krem.
Behandlingstid: 50 min
Pris: Kr 950

Klassisk ansiktsbehandling

Består av rens, peeling, hudanalyse etterfulgt av ansiktsmassasje. Behandlingen avsluttes med en individuell tilpasset maske.

Behandlingstid: 60 min
Pris: Kr 1 050

Proceutic Retinol

Er en behandling som bekjemper tidlig aldring og tap av spenst! Disse ingrediensene har vist å gi synlig bedring på linjer, ujevn hudtone, pigmentering, i tillegg til grå og gusten hud.

Behandlingstid: 45 min
Pris kr: 1050

Cold Cream Marine 

Cold Cream Marine ansiktsbehandling gir god næring til en tørr og sensitiv hud – perfekt behandling i disse kalde, vinterrike månedene!

Behandlingstid: 60 min
Pris: Kr 950

Primaluce Exforadiance

Fruktsyrebehandling som virker:
Fornyende, mykgjørende, lysnende og klargjørende. Behandlingen og produktene jobber sammen for å redusere hudaldring, rynker, fortykket hud, gusten hud, pigmentering og urenheter. 
Behandlingstid: 60 min
Pris: Kr 1 100/ kur på 6 behandlinger kr: 3850

Comcit Diamond behandling

Comcit som er det nyeste innen Microneedling og avansert hudpleie. Comcit tar hudpleie ett skritt videre, uten injeksjoner, lammelser og kirurgi.
Dette gjør COMCIT med huden din: Minimerer linjer og rynker, reduserer pigmentflekker, jevner ut arr og ujevnheter, reduserer strekkmerker, plumper huden med fuktighet og glød
og gir oxygen til alle nivåer i huden. Inkl. oppstrammende og fuktighets maske.

Behandlingstid: 60 min
Pris: kr 2498

Krystallslip/Hudsliping

Perfekt behandling til arr, store porer, pigmentering, linjer og rynker

Her kombinerer vi en mild hud sliping hvor huden «sandblåses» ved hjelp av mikro fine krystaller for å fjerne alle døde hudceller. Dette bidrar til å øke hudens spenst og styrke og etterlater den glatt og ren. Inkl oppstrammende og fuktighetsgivende maske.
Behandlingstid:45 min
Pris: kr 950

 Madonna oxygen lift

  • Madonna Oxygen Lift med dyp infusjon av oxygenerte vitaminer og mineraler
  • Face lift mask
  • En fantastisk fuktighetsbehandling

Behandlingstid 60 min
Pris kr 1298

GREEN PEEL® FRESH UP express

Behandlingstid: 30 min
Pris: Kr 900

1. GREEN PEEL® FRESH UP

Den milde metoden for bedre glød og antirynke. Populært kalt «party peel» da huden får en så flott glød at du kan gå rett på fest. Samtidig setter behandlingen i gang prosesser som bremser aldring, bedrer opptak av aktive virkestoffer og forbedrer uren hud.  Unik behandling til sensitiv og tynn aldrende hud da den styrker hudbarrieren.
Pris: Kr 1 100 

2. GREEN PEEL® ENERGY

En dypere variant og passer ypperlig for de som trenger dypere antirynke. Effektiv på rynker, pigmentflekker, store porer og akne. Vil kunne være litt rød etterpå, men som regel ikke verre enn at du kan gå på fest neste dag. Passer perfekt for den travle mann/kvinne som ønsker en svært effektiv behandling uten å begrense hverdagen.
Pris: Kr 1400 

3. GREEN PEEL® CLASSIC

Fullstendig hudfornyelse på 5 dager. Brukt i nesten 60 år i over 70 land. Det er mange med synlige hudproblemer som ønsker fornyet hud uten kjemikalier og kosmetisk kirurgi. Suksessen til den opprinnelige GREEN PEEL® Classic metoden av Dr. med. Christine Schrammek har bevist utrolige resultater med stor trygghet over mange tiår.

Passer for de med dype linjer, grov og dårlig sirkulert hud, akne, arr, store porer og solskadet hud. På kropp: akne, arr, strekkmerker og celulitter.

Behandlingstid: 2 x 60 min
Pris: Kr 2 500 + 3 hjemmeprodukter kr 1 520 

Hudpleie for menn

Består av rens, peeling, utklemming og avsluttes med tilpasset maske. Her brukes produkter som er tilpasset mannens hud
Behandlingstid: 60 min 
Pris: Kr 1 100 

 

Vi kan også tilby et utvalg av spesialbehandlinger og
signaturbehandlinger på forespørsel.

Bestill time i dag

Har du spørsmål?

Har du spørsmål vedrørende noen av våre behandlinger eller produkter? Send oss en melding, så kommer vi tilbake til deg.